Winkels en Horeca

Marco Schol RT

Directeur / Makelaar en Taxateur o.z. Marco Schol
Directeur / Makelaar en Taxateur o.z. Marco Schol

Directeur / Makelaar en Taxateur o.z.

Marco heeft aan de Hogeschool voor Economische Studies  (HES Rotterdam) een opleiding gevolg in Management Economie en Recht en is register makelaar/taxateur. 

Hij was de laatste makelaar van Rotterdam die werd beëdigd door de rechtbank, in 2001 is de beëdiging als toelatingseis tot makelaar afgeschaft. In 1995 is Marco zijn carrière in het vastgoed begonnen als stagiar bij Ooms. In 2001 werd hij lid van de groepsdirectie. In zijn loopbaan adviseerde en begeleide hij diverse vastgoedeigenaren en ondernemers bij de aan-/verhuur en aan-/verkoop van vastgoed. Zijn specialismen zijn Winkelvastgoed,Horeca, Beleggingsvastgoed en Bijzondere objecten. Marco woont en werkt in Rotterdam.   

Cindy van den Ende

Cindy van den Ende
Cindy van den Ende

Assistent Makelaar Retail

Cindy heeft in 2012 haar studie Vastgoed en Makelaardij aan de Hogeschool Rotterdam afgerond met een afstudeerstage bij Dynamis en kon vervolgens direct aan de slag bij Ooms. Eerst als Binnendienstmedewerkster en later als Makelaar Retail. Samen met het team van Winkels en Beleggingen onderzoekt, signaleert, adviseert en bemiddelt ze, met groot enthousiasme, bij de aanhuur, verhuur, aankoop en verkoop van winkel- en horecaruimten in de regio Rijnmond. 

Caroline Sanders

Caroline Sanders
Caroline Sanders

Afdelingssecretaresse

Caroline is sinds november 2006 werkzaam bij Ooms op de afdeling Winkels en Beleggingen. De afwisseling in werkzaamheden, alsmede het telefonisch contact met opdrachtgevers en (potentiële) huurders/kopers, waaronder zowel lokale ondernemers als landelijke partijen, maakt dat geen dag hetzelfde is.

Door mijn werk op deze afdeling weet ik de leukste winkels /restaurantjes en de hipste straatjes
wel te vinden. Ik ben geboren en opgegroeid in de regio Rotterdam en voel me bij Ooms helemaal thuis!
Ooms Makelaars (010) 424 88 88 | (078) 614 43 33
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.