Bedrijfsruimte kopen of huren

Voor ieder bedrijf een passende huisvesting

Voor ieder bedrijf een passend aanbod
Voor ieder bedrijf een passend aanbod

U wilt kantoor-, winkel- of bedrijfsruimte   kopen of huren in de regio Groot Rotterdam, Drechtsteden of Noord-West Brabant? Ooms Bedrijfsmakelaars selecteert voor uw specifieke huisvestingsvraag het juiste aanbod. Dankzij onze sterke regionale positie weten we wat er verkrijgbaar is op de markt. En belangrijker nog: weten we doorgaans wat er komen gaat. Regeren is vooruitzien, ook in de vastgoedmarkt. Hierdoor komen we snel en efficiënt aan al uw huisvestingsvragen tegemoet. 

Persoonlijke bemiddeling en begeleiding

Persoonlijke bemiddeling en begeleiding
Persoonlijke bemiddeling en begeleiding

Wanneer u een bedrijfspand wilt kopen of huren komt er veel op u af. Met Ooms Bedrijfsmakelaars neemt u altijd het juiste besluit. Wij begeleiden u van zoektocht en onderhandeling tot oplevering. Op basis van uw persoonlijke wensen gaan we op zoek naar een optimale bedrijfslocatie. Actuele kennis van regels en wetten helpt ons hierbij. Is er sprake van erfpacht? Is de huurprijs marktconform? Wat zijn uw rechten en plichten? Met Ooms Bedrijfsmakelaars bent u verzekerd van de meest efficiënte oplossing.

Meer informatie over het kopen of huren van een bedrijfspand in Rotterdam, Dordrecht of Noord-West Brabant? Neem contact op met Ooms Bedrijfsmakelaars.

Ooms Makelaars (010) 424 88 88 | (078) 614 43 33
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.