"Even voorstellen aan uw makelaar in Rotterdam"

Makelaar en Taxateur o.z. / Directeur Jasper Kuijs
Makelaar en Taxateur o.z. / Directeur Jasper Kuijs

 Jasper Kuijs

Directeur / Makelaar en Taxateur o.z.

Werken binnen een echt Rotterdams bedrijf en bouwen aan de leefbaarheid van de stad. Beloftes nakomen en verwachtingen waarmaken, dat is wat ik graag doe!

Mijn naam is Jasper Kuijs. Sinds het jaar 2000 werk ik bij Ooms. Eerst vanuit ons kantoor in Capelle aan den IJssel en sinds 2005 in de stad waar mijn hart ligt, Rotterdam. Vanachter m'n bureau kijk ik uit over de skyline van de rechter Maasoever. Ik droom regelmatig weg bij de prachtige projecten, waar mijn team en ik graag aan meewerken. Als vennoot en lid van de groepsdirectie ben ik medeverantwoordelijk voor de discipline 'Wonen'. Ik haal voldoening uit het adviseren over en initiëren van nieuwe ontwikkelingen, strategieën, placemaking, marketing, cocreatie, trends, kansen & mogelijkheden en markttoetsing. Het liefst in Rotterdam!

1036254_Nick-Forger.jpg

Nick Forger

Manager Wonen Rotterdam / Makelaar en Taxateur o.z. 

"Laat me je de stad tonen, waarvan ik ben gaan houden"

Mijn naam is Nick Forger en sinds medio 2016 ben ik werkzaam als Register Makelaar en Manager Wonen bij ons kantoor in Rotterdam. Een stad waar ik door de jaren heen van ben gaan houden en nu elke dag mag werken. 

Al vroeg wist ik dat ik makelaar wilde worden en inmiddels ben ik dan ook al weer ruim 15 jaar actief in de makelaardij. Het helpen van mensen bij het realiseren van hun woonwensen maken samen met de grote afwisseling dit tot het mooiste beroep. Binnen ons kantoor ben ik naast Register Makelaar als Manager Wonen ook verantwoordelijk voor de de dagelijkse gang van zaken op de afdeling "Wonen".  

Makelaar en Taxateur o.z. Sylvester de Jong
Makelaar en Taxateur o.z. Sylvester de Jong

 Sylvester de Jong

Makelaar en Taxateur o.z.

"Het mooiste van dit werk is mensen en wensen bij elkaar brengen".

Mijn naam is Sylvester de Jong en ik ben Registermakelaar en Taxateur op onze vestiging in Rotterdam en inmiddels ruim 15 jaar actief in de makelaardij.

Met name ben ik verantwoordelijk voor de verkoop, aankoop, advisering en in verkoopname van bestaande, nieuwbouw en uitpond woningen van zowel professionele als particuliere opdrachtgevers.

Ooms Makelaar Rogier Kroese
Ooms Makelaar Rogier Kroese

 Rogier Kroese

Makelaar en Taxateur o.z.

Sinds 2005 ben ik werkzaam bij Ooms Makelaars Rotterdam "De speler in de Rotterdamse vastgoedmarkt en daarbuiten".
In die tijd heb ik me ontwikkeld tot een specialist en allround makelaar in deze Dynamische Rotterdamse Vastgoedmarkt.

Rogier Kroese is mijn naam en ik ben NVM Register Makelaar & Register Taxateur o.z.

Mijn dagelijkse bezigheden richten zich met name op aan- & verkoop van woningen van particuliere/zakelijke opdrachtgevers, verkoop voor woningcoöperaties en grote beleggers.

Mijn motto luidt: luister aandachtig naar de klant en wees alert op het moment dat komen gaat om de deal te sluiten.

Ooms is dé speler in elk facet van de vastgoedmarkt en krijgt door het enthousiaste en zeer gedreven team de klus geklaard! 

Ooms Makelaar Alex van der Laan
Ooms Makelaar Alex van der Laan

 Alex van der Laan

Makelaar en Taxateur o.z.

Na mijn afronding van de opleiding HBO- Commerciële Economie, ben ik werkzaam geweest in de arbeidsbemiddeling als consulent. Een leuke en veelzijdige job, maar al lange tijd droomde ik van een carrière in de makelaardij.

Ooms heeft mij in de gelegenheid gesteld de switch naar de makelaardij te maken, nu inmiddels ruim 8 jaar geleden. Tot op de dag van vandaag heb ik daar geen seconde spijt van gehad. Sinds die tijd ben ik binnen het Rotterdamse werkgebied actief, met de dynamiek en diversiteit die dit met zich meebrengt. Niet alleen vanwege de geweldige energie en differentiatie van de stad Rotterdam, maar ook vanwege het voortdurend schakelen in het contact met professionele opdrachtgevers, particuliere opdrachtgevers, woningzoekers, kopers, collega makelaars van andere kantoren, VvE’s, gemeente en ga zo maar verder.  

Het speelveld van de makelaar omvat vele aspecten, onder meer nieuwbouw, advisering, aankoop, verkoop bestaande woningen, uitpond-projecten, waarde bepalen. Deze diversiteit in zowel werkzaamheden, als in het contact met verschillende doelgroepen, als ook de enorme dynamiek en verscheidenheid van de stad Rotterdam, vind je in mijn optiek in geen enkele andere branche en zorgt er letterlijk voor dat geen enkele dag op elkaar lijkt. Het elke dag blijven leren en vergaren van kennis, zorgt er dan ook voor dat ”Ooms weet wat er leeft!”  

Ooms Makelaar Joost van Duin
Ooms Makelaar Joost van Duin

Joost van Duin

Kandidaat Register Makelaar en Taxateur

Of u nu een appartement, eengezinswoning of vrijstaande woning zoekt of wilt verkopen, bij mij bent u aan het juiste adres! Ik ben Joost van Duin en sinds 2006 werkzaam als makelaar bij Ooms. Ik denk graag mee met verschillende typen klanten met elk hun eigen woonwensen. Die diversiteit motiveert mij en daarin schuilt ook mijn kracht.

Klanten complimenteerden mij onder meer om mijn professionaliteit en toegankelijkheid in combinatie met een prettige vleug vrolijkheid. Want een huis kopen is uiteraard een serieuze stap in uw leven, maar ook een plezierig avontuur waarbij een lach niet mag ontbreken.

Ooms heeft oog voor de behoeften van elke klant en staat voor recht door zee en eerlijkheid. Al jaren werk ik met veel plezier en enthousiasme voor onze klanten. Ook u bent van harte welkom bij Ooms!

1115707_Jasper-Starke.jpg

Jasper Starke

Kandidaat Register Makelaar en Taxateur

Rotterdam is de stad waar het gebeurt en ik ben blij dat ik daar binnen deze organisatie mijn steentje aan bij mag dragen. 

Ik ben Jasper Starke en ik ben sinds 2015 werkzaam binnen Ooms Makelaars Rotterdam. Elke dag ga ik met veel plezier naar mijn werk, en niet alleen omdat ik elke dag de prachtige skyline van Rotterdam mag aanschouwen. Als makelaar sta ik kopers en verkopers bij het gehele traject bij; van bezichtiging tot de afspraak bij de notaris. Pas als de klant tevreden is, ben ik dat ook. 

Ooms Makelaar Yvette den Daas
Ooms Makelaar Yvette den Daas

 Yvette den Daas

Kandidaat Register Makelaar en Taxateur

Mijn naam is Yvette den Daas en ik ben sinds 2010 werkzaam binnen de makelaardij. In 2013 ben ik afgestudeerd voor de studie Vastgoed & Makelaardij.

Binnen Ooms ben ik verantwoordelijk voor de verkoop van nieuwbouw. Tevens houd ik mij bezig met een adviserende- en begeleidende rol aan met name professionele opdrachtgevers waaronder aannemers, projectontwikkelaars, woningcorporaties en (particuliere) beleggers.

Ik haal voldoening uit mijn werk door klanten te helpen aan een gelukkig en nieuw thuis om zo weer een nieuwe stap in de toekomst te kunnen nemen met ieder een eigen verhaal. Ik houd ervan om iedere dag opnieuw nieuwe mensen te ontmoeten en hierdoor heb ik veel plezier in mijn werk.

Ooms is een professioneel bedrijf en tevens een groot begrip in Groot-Rijnmond. 

Daniël Stout, KRMT
Daniël Stout, KRMT

 Daniël Stout

Kandidaat Register Makelaar en Taxateur

Na mijn hbo-studie Vastgoed & Makelaardij te hebben afgerond aan de Hogeschool Rotterdam, ben ik eind 2014 begonnen bij Ooms Makelaars Rotterdam. Ik richt mij voornamelijk op de verkoop van nieuwbouw. Ooms Makelaars is geen onbekende voor mij. In 2010 heb ik, weliswaar op een ander kantoor, mijn stage vervult. Voor mij is Ooms hét bedrijf waar ik mijzelf tijdens mijn opleiding zag werken. Ik was toen ook extatisch toen ik werd uitgenodigd voor een gesprek en uiteindelijk zeer snel aan de slag kon op het kantoor in Rotterdam.  

Rotterdam, de stad waar nu alles gebeurt wat betreft het vastgoed. Doordat Ooms vaak al in een vroeg stadium is betrokken bij verschillende projecten, doorloop je het gehele traject van het project. Deze afwisseling van fases en projecten maakt werken in de nieuwbouw leuk.

1033882_Marcella-Koenrades-groot.jpg

Marcella Koenrades

Kandidaat Register Makelaar en Taxateur

Een eengezinswoning of appartement, gestoffeerd of gemeubileerd, centrum of buitenwijk, door het diverse woningaanbod bij Ooms kan ik telkens weer verschillende woningzoekenden met variërende woonwensen met een leuke woning verblijden. Alle bijbehorende verhalen die deze mensen mij toevertrouwen zorgt ervoor dat iedere dag bij Ooms uniek is en waardoor ik ze met plezier aan een woning help. Dit alles natuurlijk wel met dank aan al onze opdrachtgevers die via Ooms hun woning(en) willen verhuren.

Ik ben Marcella Koenrades, sinds januari 2015 werkzaam bij Ooms en verantwoordelijk voor de verhuur/huur van woningen in Rotterdam. 

Ooms Makelaars (010) 424 88 88 | (078) 614 43 33
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.