"Even voorstellen aan uw makelaar in Spijkenisse"

Ooms Makelaar Roy Ehbel

Roy Ehbel

Directeur / Makelaar en Taxateur o.z.

Mijn motto luidt: klanten moet je niet iets willen verkopen, je moet ze willen helpen.

Mijn naam is Roy Ehbel en ik ben binnen de Ooms groep makelaar/taxateur/vennoot. Vanuit de groepsdirectie ben ik medeverantwoordelijk voor het vakgebied  Wonen. Mijn dagelijkse bezigheden richten zich op: verkoop, aankoop, taxatie, advisering en projectbegeleiding aan o.a. particuliere opdrachtgevers, gemeenten, aannemers, projectontwikkelaars, beleggers en woningcorporaties.

Ooms is een professioneel en toonaangevend bedrijf, met ruimte en oog voor het menselijke aspect.

Makelaar en Taxateur o.z. Chantal Poot
Makelaar en Taxateur o.z. Chantal Poot

Chantal Poot

Makelaar en taxateur o.z.

Ik ben al meer dan 12,5 jaar werkzaam bij Ooms Spijkenisse. Ik houd mij dagelijks bezig met alle facetten van het makelaarsvak in de regio waar ik ben opgegroeid en doe dit met veel plezier.

Het blijft toch altijd een fijn gevoel als je mensen blij kunt maken met hun droomhuis!
Eveline van Doorn
Eveline van Doorn

Eveline van Doorn

Kandidaat Register Makelaar en Taxateur

Geweldig om het vertrouwen te krijgen om iemand te mogen begeleiden bij aan- en/of verkoop van een woning. Belangrijk is hierbij te denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen.

Ik bied u graag de mogelijkheden en voordelen van Ooms aan!

Anita Kiss

Ooms secretaresse Anita Kiss
Ooms secretaresse Anita Kiss

Office Manager

Geen dag, week, maand of jaar is hetzelfde bij Ooms. Dat kan ik, Anita Kiss, al meer dan 15 jaar met veel enthousiasme werkzaam binnen kantoor Spijkenisse, gerust zeggen.

De huizenmarkt is altijd in beweging en dit betekent dat ook op administratief gebied er steeds sprake is van verandering. Ik vind het leuk om hierin op zoek te gaan naar de meest efficiënte manier van werken zodat alles voor de klant en ook voor ons team soepel en aangenaam verloopt. Mijn werkzaamheden variëren van het voeren van de volledige administratie, het onderhouden van contact met alle denkbare partijen tot aan het verbeteren van procedures.

Positiviteit naar onze opdrachtgevers en elkaar toe vind ik de belangrijkste ingrediënten voor een goede dienstverlening!

Carla van Hulst

Ooms secretaresse Carla van Hulst
Ooms secretaresse Carla van Hulst

Secretaresse

Sinds 1997 ben ik werkzaam bij Ooms; een makelaarskantoor waar kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Mijn naam is Carla van Hulst en ik ben werkzaam in de binnendienst als secretaresse op ons kantoor in Spijkenisse. Mijn dagelijkse bezigheden richten zich op alle administratie, welke betrekking heeft op het gehele verkoop- en aankooptraject van (nieuwbouw)woningen en taxaties. Tevens de inkomende en uitgaande telefoonafhandeling.

Mede door de veelzijdigheid van werk en de persoonlijke contacten met opdrachtgevers en (potentiële) kopers, doe ik dit werk nog altijd met veel plezier.

Mijn motto luidt: behandel de klant zoals ik zelf ook behandeld zou willen worden.

 

Ooms Makelaars (010) 424 88 88 | (078) 614 43 33
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.