"Even voorstellen aan uw makelaar in Dordrecht"

Ooms Makelaar Hans Kok

Hans Kok

Directeur / Makelaar en Taxateur o.z.

Sinds 1998 werkzaam bij Ooms makelaars en vanaf 2005 vennoot en binnen de groepsdirectie medeverantwoordelijk voor het vakgebied Wonen. Het vak van makelaar heeft zoveel interessante aspecten, dat dit voor mij een schot in de roos was. Je krijgt veel te maken met emoties van mensen, zowel opdrachtgevers als collega's. Het adviseren en bijstaan van mensen bij het nemen van één van de belangrijkste besluiten in hun leven is dankbaar en mooi werk...

Ook de contacten met professionele opdrachtgevers voor nieuwbouw, huurwoningen en taxaties, bijvoorbeeld op het vlak van bijzonder beheer, maken van mijn werk gelukkig geen nine to five job.  Binnen ons bedrijf samen met al mijn Ooms collega's gaan we ervoor!

Makelaar en Taxateur o.z. Salomé Schaap
Makelaar en Taxateur o.z. Salomé Schaap

 Salomé Schaap

Makelaar en Taxateur o.z.

Trots voel ik mij om bij een makelaarskantoor te werken waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Ik ben Salomé Schaap en ik ben makelaar / taxateur bij Ooms Spijkenisse sinds 2005. Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn: verkoop en aankoop van bestaande- en nieuwbouwwoningen, taxaties, advisering en projectbegeleiding voor diverse partijen.

Het kopen en verkopen van een huis vormt een groot onderdeel van iemands toekomst. Daarom is een persoonlijke benadering en oprechte interesse nodig. Het belangrijkste èn leukste van mijn werk is dan ook: mensen helpen bij het vinden van hun droomhuis, waardoor ze stralend naar buiten lopen! Dan is iedereen blij. De kopers(s), de verkoper(s) en ikzelf ook!

Adriënne Lakerveld
Adriënne Lakerveld

 Adriënne Lakerveld

Kandidaat Register Makelaar en Taxateur

Gedurende en na mijn studie Vastgoed en Makelaardij heb ik bij verschillende werkgevers kennis mogen maken met het reilen en zeilen in de makelaardij. Elke dag is weer anders en dat maakt het werk zo leuk. Bij Ooms Makelaars werken wij als team samen om de klant tevreden te stellen. Het persoonlijke contacten met opdrachtgevers en kopers / huurders om tot een geslaagde verkoop / verhuur te komen geeft mij energie. 

Mijn naam is Adriënne Lakerveld en ik ben kandidaat makelaar / taxateur. Ik laat u graag Dordrecht en omgeving zien!

Donny Smitskamp

Donny Smitskamp
Donny Smitskamp

Commercieel Medewerker

 

Ooms Makelaars (010) 424 88 88 | (078) 614 43 33
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.