"Even voorstellen aan uw makelaar in Dordrecht"

Ooms Makelaar Hans Kok

Hans Kok

Directeur / Makelaar en Taxateur o.z.

Sinds 1998 werkzaam bij Ooms makelaars en vanaf 2005 vennoot en binnen de groepsdirectie medeverantwoordelijk voor het vakgebied Wonen. Het vak van makelaar heeft zoveel interessante aspecten, dat dit voor mij een schot in de roos was. Je krijgt veel te maken met emoties van mensen, zowel opdrachtgevers als collega's. Het adviseren en bijstaan van mensen bij het nemen van één van de belangrijkste besluiten in hun leven is dankbaar en mooi werk...

Ook de contacten met professionele opdrachtgevers voor nieuwbouw, huurwoningen en taxaties, bijvoorbeeld op het vlak van bijzonder beheer, maken van mijn werk gelukkig geen nine to five job.  Binnen ons bedrijf samen met al mijn Ooms collega's gaan we ervoor!

Makelaar en Taxateur o.z. Salomé Schaap
Makelaar en Taxateur o.z. Salomé Schaap

 Salomé Schaap

Makelaar en Taxateur o.z.

Trots voel ik mij om bij een makelaarskantoor te werken waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Ik ben Salomé Schaap en ik ben makelaar / taxateur bij Ooms Spijkenisse sinds 2005. Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn: verkoop en aankoop van bestaande- en nieuwbouwwoningen, taxaties, advisering en projectbegeleiding voor diverse partijen.

Het kopen en verkopen van een huis vormt een groot onderdeel van iemands toekomst. Daarom is een persoonlijke benadering en oprechte interesse nodig. Het belangrijkste èn leukste van mijn werk is dan ook: mensen helpen bij het vinden van hun droomhuis, waardoor ze stralend naar buiten lopen! Dan is iedereen blij. De kopers(s), de verkoper(s) en ikzelf ook!

Ooms makelaar Esmeralda van Turenhout

 Esmeralda van Turenhout

Assistent Makelaar

Wat is er nu mooier dan mensen te mogen  helpen  met  het vinden van een (nieuw) thuis? Sinds 2001 ben ik werkzaam bij Ooms en in de loop der jaren heb ik ontzettend veel mogen leren bij een bedrijf waar kennis en kwaliteit 2 belangrijke speerpunten zijn.

Begonnen als receptioniste/telefoniste en inmiddels alweer een aantal jaren werkzaam in de buitendienst. Als Assistent –Makelaar is het iedere keer weer een leuke uitdaging om de juiste personen en de juiste woning bij elkaar te brengen. Soms is er meteen een klik en soms duurt de zoektocht wat langer.

Maar uiteindelijk vinden we met elkaar wat we zochten…het begin van de toekomst…

Carmen van Gisbergen

Carmen van Gisbergen
Carmen van Gisbergen

Secretaresse

Een huis kopen of verkopen doe je niet dagelijks. Een goede begeleiding tijdens dit traject zorgt ervoor dat u met een goed gevoel de juiste beslissing neemt. En dat is nou juist wat wij u bij Ooms kunnen bieden.

Mijn naam is Carmen van Gisbergen en ik ben werkzaam op de binnendienst bij Ooms Dordrecht. Ik ben de zogenoemde ‘spin in het web’ en hou me bezig met alle werkzaamheden omtrent de aan- en/of verkoop van uw woning.

Geen dag is hetzelfde op de binnendienst en dat maakt het dat ik iedere dag weer met veel plezier het kantoor binnen loop.

Het belangrijkste aan mijn functie is dat ik u mijn vertrouwen kan bieden. Uw persoonlijke wensen hebben mijn hoogste prioriteit en ik zal er dan ook alles aan doen om samen met u uw wensen te verwezenlijken. Ons contact zal aansluiten op de manier die u prettig vindt, zodat we uiteindelijk een goed resultaat kunnen neerzetten.

Benieuwd wat ik, of mijn collega’s, u kunnen bieden? Kom gerust eens binnenlopen op ons kantoor!

Yasmine Nitz-de Jonge

1115587_Yasmine-Nitz.jpg

Secretaresse

Graag werk ik met passie en gedrevenheid voor een professionele organisatie. Dat heb ik gevonden bij Ooms Makelaars!

Ik ben Yasmine Nitz-de Jonge, een geboren en getogen Dordtenaar en inmiddels ruim 10 jaar werkzaam in de dynamische wereld van de makelaardij.
 
Werken in de binnendienst als secretaresse is veelzijdig en geen dag is hetzelfde. Mijn dagelijkse bezigheden richten zich op alle administratie. Daarnaast sta ik u graag te woord, zowel telefonisch als op ons nieuwe kantoor aan de Johan de Wittstraat 40 in Dordrecht!

Bel of kom gerust eens langs! Wij helpen u graag, om uw woning te verkopen en uw nieuwe droomhuis te vinden!

Ooms Makelaars (010) 424 88 88 | (078) 614 43 33
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.