"Even voorstellen aan uw makelaar in Lansingerland"

1036358_Raymond-Stolk1.jpg

Raymond Stolk

Adjunct directeur / Makelaar en Taxateur o.z.

Al vroeg had ik interesse om te handelen. Als kleine jongen was ik al bezig met het aan- en verkopen van brommers en elektronica. Het zit in mijn bloed!

Inmiddels wat jaren verder, maar nog steeds doe ik aan- en verkopen. Nu op dagelijkse basis èn gericht op de makelaardij, maar nog altijd met volle overgave en veel plezier! Ik vind het belangrijk om contact te houden met klanten en dat geef ik ook mee aan ons team. Samen moeten we het doen, wij en de klant.

Naast het contact met particuliere klanten hou ik me bezig met  taxaties en advisering aan o.a. projectontwikkelaars, beleggers en woningcorporaties. Het continue uitbreiden van je mogelijkheden, in combinatie met het blijven doen van de basis van dit vak, maakt Ooms een geweldig bedrijf!

1036359_Lucinda-van-Leijenhorst.jpg

Lucinda van Leijenhorst

Makelaar en Taxateur o.z.

Tijdens mijn studietijd ben ik begonnen in de binnendienst bij een makelaar in Alphen aan den Rijn. Vanaf toen wist ik het zeker… ik wilde mij op dit vakgebied verder gaan ontwikkelen. De veelzijdigheid van het werk inspireerde mij enorm. De aan- en verkoop van woningen, de taxaties, de nieuwbouw, de bestaande bouw…noem maar op. De enthousiaste werkhouding, duidelijke communicatie binnen ons bedrijfen de goede kennis van de markt maakt het werken bij Ooms Makelaars bijzonder boeiend!

Ook de veelzijdigheid van het werk maakt dat geen dag hetzelfde is. Maar het allerleukste vind ik steeds het werken met u… de klant.

Een eerlijke samenwerking…daar sta ik voor! Alleen samen komen we tot het beste resultaat.  

Ik ontvang u heel graag op ons kantoor!

1036360_Illana-Kalden.jpg

Illana Kalden

Secretaresse

Na 8 jaar in de reiswereld gewerkt te hebben wist ik 1 ding zeker, het moest wederom een organisatie en functie worden waar het klantencontact een groot onderdeel van uit maakt.

Mijn naam is Illana Kalden en inmiddels ben ik al weer 14 jaar werkzaam bij Ooms. Het is de diversiteit in de werkzaamheden wat mij aanspreekt in mijn functie. Je bent de spil van het bedrijf, het eerste aanspreekpunt binnen het kantoor. Door de jarenlange ervaring ben ik inmiddels de duizendpoot van het kantoor geworden waardoor ik zowel klanten als collega’s op alle fronten kan helpen. Wat naar mijn mening belangrijk is:

Koester je klant, doe gewone dingen ongewoon goed en dan blijven ze bij je terugkomen.

Ooms Makelaars (010) 424 88 88 | (078) 614 43 33
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.