"Even voorstellen aan uw makelaar..."

Ooms makelaar Raymond Stolk

Raymond Stolk

Directeur /  Makelaar en Taxateur o.z.

Al vroeg had ik interesse om te handelen. Als kleine jongen was ik al bezig met het aan- en verkopen van brommers en elektronica. Het zit in mijn bloed!

Inmiddels wat jaren verder, maar nog steeds doe ik aan- en verkopen. Nu op dagelijkse basis èn gericht op de makelaardij, maar nog altijd met volle overgave en veel plezier! Ik vind het belangrijk om contact te houden met klanten en dat geef ik ook mee aan ons team. Samen moeten we het doen, wij en de klant.

Naast het contact met particuliere klanten hou ik me bezig met  taxaties en advisering aan o.a. projectontwikkelaars, beleggers en woningcorporaties. Het continue uitbreiden van je mogelijkheden, in combinatie met het blijven doen van de basis van dit vak, maakt Ooms een geweldig bedrijf!

Lucinda van Leijenhorst

Ooms Makelaar Lucinda van Leijenhorst

Makelaar en Taxateur o.z.

Tijdens mijn studietijd ben ik begonnen in de binnendienst bij een makelaar in Alphen aan den Rijn.
Vanaf toen wist ik het zeker… ik wilde mij op dit vakgebied verder gaan ontwikkelen. De veelzijdigheid van het werk inspireerde mij enorm. De aan- en verkoop van woningen, de taxaties, de nieuwbouw, de bestaande bouw…noem maar op.
De enthousiaste werkhouding, duidelijke communicatie binnen ons bedrijf en de goede kennis van de markt maakt het werken bij Ooms Makelaars bijzonder boeiend!
Ook de veelzijdigheid van het werk maakt dat geen dag hetzelfde is. Maar het allerleukste vind ik steeds het werken met u… de klant.

Een eerlijke samenwerking…daar sta ik voor! Alleen samen komen we tot het beste resultaat.  

Ik ontvang u heel graag op ons kantoor!

Ooms Makelaar Melvin Mokarso

Melvin Mokarso

Kandidaat Register Makelaar en Taxateur

Bij Ooms Makelaars zijn wij dagelijks bezig met de actualiteiten binnen de woningmarkt en zijn hierdoor altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Mijn naam is Melvin Mokarso, in 2009 ben ik begonnen bij Ooms Makelaars Schiedam/Vlaardingen en sinds 2013 werkzaam vanuit onze vestiging in Capelle aan den IJssel. 

Als woningmakelaar ben ik onder andere bezig met het aan- en verkopen van woningen, bestaande bouw, nieuwbouw, (ver)huur, uitponding, waardebepalingen en prijsadviseringen voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. 

Al jaren werk ik met enorm veel plezier, passie, gedrevenheid en enthousiasme om de beste deal te realiseren voor al onze klanten.

Ooms Makelaars Capelle aan den IJssel - Marjolein Smits van Oyen
Ooms Makelaars Capelle aan den IJssel - Marjolein Smits van Oyen

Marjolein Smits van Oyen

Kandidaat Register Makelaar en Taxateur

Vanaf 2008 wist ik het zeker, makelaardij is mijn ding!  Sinds 2011 ben ik werkzaam binnen Ooms Makelaars om mijn passie voor het vak uit te voeren. Het contact met de verkopers en kopers maken mijn dag iedere keer weer anders. De klantvriendelijkheid, communicatie, onderhandelingen en adviezen zorgen voor veel afwisseling en plezier in mijn werkzaamheden.

Voor duidelijke informatie en een goed en eerlijk advies bent u bij Ooms Makelaars aan het goede adres. We gaan mee met onze tijd en vernieuwen op het gebied van aanbieden van woningen en bezichtigen. Met enthousiasme informeer ik u over de mogelijkheden van verkopen en laat u ik graag ons aanbod zien.

Illana Kalden

Ooms secretaresse, Illana Kalden
Ooms secretaresse, Illana Kalden

Secretaresse

Na 8 jaar in de reiswereld gewerkt te hebben wist ik één ding zeker, het moest wederom een organisatie en functie worden waar het klantencontact een groot onderdeel van uit maakt.

Mijn naam is Illana Kalden en ik ben vanaf 2000 werkzaam bij Ooms. Het is de diversiteit in de werkzaamheden wat mij aanspreekt in mijn functie. Je bent de spil van het bedrijf, het eerste aanspreekpunt binnen het kantoor. Door de jarenlange ervaring ben ik inmiddels de duizendpoot van het kantoor geworden waardoor ik zowel klanten als collega’s op alle fronten kan helpen. Wat naar mijn mening belangrijk is:

Koester je klant, doe gewone dingen ongewoon goed en dan blijven ze bij je terugkomen.

Jolanda Vijgeboom

Ooms secretaresse Jolanda Vijgenboom

Secretaresse

Door in 2001 bij Ooms Makelaars de makelaarswereld in te stappen heb ik een nieuwe wereld leren kennen welke mij zeer aanspreekt en waar ik mijn werkzaamheden m et veel plezier  als secretaresse uitvoer. Graag  sta ik al onze klanten op correcte wijze te woord en ben hierin een brug tussen onze klanten en de makelaars en taxateurs van Ooms IJssel en Lekstreek  B.V. 

Mijn werkdag sluit ik pas positief af wanneer ik onze klant tevreden heb gesteld en van de juiste informatie heb kunnen voorzien.

De klant moet zich er goed bij voelen en door het sterke team dat wij in Capelle a/d IJssel vormen zijn wij in staat om dit te bewerkstelligen.

Vera de Bruin

Vera de Bruin
Vera de Bruin

Secretaresse

Mijn naam is Vera de Bruin en ik ben werkzaam als Secretaresse op kantoor in Capelle aan den IJssel.

Mijn werkzaamheden richten zich vooral op het contact met cliënten. Zowel het beheren van de agenda, ontvangen van cliënten en afhandeling van telefoon en mail behoren tot mijn taken. Klantvriendelijkheid is in deze functie erg belangrijk en daarom past het zo goed bij mij!

Werken bij Ooms Makelaars bevalt mij erg goed. Geen enkele dag bij Ooms is hetzelfde, dat is wat het werk zo leuk maakt! Het is een goed georganiseerd en professioneel bedrijf waar het leveren van kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Mijn collega’s en ik staan klaar om u verder te helpen!

 

Ooms Makelaars (010) 424 88 88 | (078) 614 43 33
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.