"Even voorstellen aan uw makelaar in Barendrecht"

Directeur en makelaar Barendrecht
Directeur en makelaar Barendrecht

Roy Ehbel

Directeur / Makelaar en Taxateur o.z.

Mijn motto luidt: klanten moet je niet iets willen verkopen, je moet ze willen helpen.

Mijn naam is Roy Ehbel en ik ben binnen de Ooms groep makelaar/taxateur/vennoot. Vanuit de groepsdirectie ben ik medeverantwoordelijk voor het vakgebied  Wonen. Mijn dagelijkse bezigheden richten zich op: verkoop, aankoop, taxatie, advisering en projectbegeleiding aan o.a. particuliere opdrachtgevers, gemeenten, aannemers, projectontwikkelaars, beleggers en woningcorporaties.

Ooms is een professioneel en toonaangevend bedrijf, met ruimte en oog voor het menselijke aspect.

Ooms Makelaar Han Bruning

 Han Bruning

Makelaar en Taxateur o.z.

Er is geen baan zo mooi en boeiend als die van makelaar. Na 25 jaar ‘makel’ ik nog steeds met veel plezier. Mijn naam is Han Bruning en ik ben makelaar en taxateur bij Ooms Barendrecht. Ik ben opgegroeid in deze omgeving en heb later meegewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe woongebieden.

Mijn specialisme is bestaande bouw en nieuwbouw, van verkopen, aankopen, taxeren tot adviseren.

De wensen van de klant goed scherp krijgen, is voor mij de basis voor een goed advies. Een prettig contact vind ik belangrijk voor een goede samenwerking.

Ik maak graag een afspraak met u.

Ooms makelaar Yvonne Overhand

 Yvonne Overhand

Makelaar en Taxateur o.z.

Als kantooroudste van de Ooms "familie" - in dienstjaren en ook in leeftijd ;) - ga ik nog steeds met veel plezier naar mijn werk. Begonnen in het notariaat en doorgestroomd naar de makelaardij waar mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het aan- en verkopen, verhuren en taxeren van woningen en dit alles voor particuliere en professionele opdrachtgevers.

Het allerleukste aspect van dit vak is de blije en enthousiaste reactie van mijn klanten wanneer zij, na een spannende periode, de sleutels van hun woning mogen inleveren of juist in ontvangst mogen nemen. Het geeft  veel voldoening dit emotionele traject voor hen tot een goed einde te brengen. En dat alles onder de vlag van een prachtige organisatie als de Ooms Groep! 

Mijn naam is Yvonne Overhand en ik werk als makelaar/taxateur in mijn woonplaats Barendrecht en omstreken en ik heet u van harte welkom.

Jilles de Haas

1035465_Jilles-de-Haas.jpg

Kandidaat Register Makelaar en Taxateur

Na het behalen van mijn hbo-diploma Vastgoed & Makelaardij in 2015, ben ik uiteindelijk een jaar later begonnen bij Ooms Makelaars Barendrecht. Mijn naam is Jilles de Haas en ik ben kandidaat makelaar en taxateur bij Ooms Makelaars Barendrecht. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit verkoop, aankoop van bestaande- en nieuwbouwwoningen en advisering inzake het verkooptraject.

Ik haal mijn kracht en voldoening uit het helpen van klanten met de zoektocht naar hun droomhuis. Daarbij vormen goede sociale contacten de basis voor een succesvol aankoop- en/of verkooptraject. De klanten moet precies weten wat ze aan Ooms hebben en wat ze kunnen verwachten.

Ik ben u graag van dienst en verwelkom u van harte op ons kantoor.

Ooms Makelaars (010) 424 88 88 | (078) 614 43 33
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.