Hoe Verkoopt Ooms uw Huis?

Lees hieronder Waarom Ooms Makelaars! Wij leggen het graag aan u uit. Wil je ons direct spreken of een persoonlijk bezoek? Bel of kom langs op een van onze vestigingen. U bent van harte welkom natuurlijk.

Wilt u een gratis waardebepaling van uw huis? Wij komen vrijblijvend en gratis langs om u te informeren!

Ooms weet de waarde van uw huis

1036182_Ooms_banner_300x250px_2.0A.png

Uw woning is waardevol. Er is tijd, geld en vooral veel liefde in gestoken. Toch wilt u de woning verkopen. Dan is dit bij uitstek een mooie tijd, want de vraag naar woningen is groot, het aanbod ook, dus er is geen beter moment dan nu om te verhuizen! Als woningeigenaar speelt sentimentele waarde net zo'n grote rol als realistische waarde, maar hoeveel is uw woning nu echt waard? Daar kunnen wij u meer over vertellen. Wij willen dat u met een goed gevoel én goed gevulde zakken de woning verkoopt en zullen zo hoog mogelijk inzetten om dit te kunnen waarmaken.

Dat doen we zo:

De Ooms Makelaar komt bij u thuis om uw hand te schudden en de waarde van uw woning te beoordelen. Samen spreken jullie de vraagprijs af. De voorgestelde vraagprijs is gebaseerd op jarenlange kennis en ervaring van de Ooms Makelaar, de staat en afwerking van uw huis en ook kijkt de makelaar naar vergelijkbare woningen in de omgeving. Bevalt het gesprek? Klikt u met de makelaar? Dan houden we u niet langer in spanning en gaan we direct aan de slag om u een flitsende start te geven in aanloop naar uw nieuwe adres.

Ooms kent uw koper

1036184_Ooms_banner_300x250px_2.0B.png

Lekker Nederlands natuurlijk; dat 'kijken, kijken niet kopen', maar wij weten de kopers te vinden! We hebben namelijk een ontzettend groot klantenbestand met potentiële kopers voor uw woning.

De kijkers van woningen van Ooms registreren wij als kopers. Per maand heeft Ooms over alle vestigingen ongeveer 1600 bezichtigingen. Dat zijn dus 1600 potentiële kopers! Elke maand. We kennen hun woonwens en houden ze actief op de hoogte van elk interessant nieuw aanbod, ook uw woning zit daar natuurlijk tussen! Ooms fungeert dus als matchmaker voor uw paradijs en wij willen alleen het beste!

Ooms verkoopt het meest

1036185_Ooms_banner_300x250px_2.0C.png

Wij zitten al járen in het vak. 90(!!!) jaar om precies te zijn. We zijn Rotterdammers in hart en nieren en door succes, waar we trouwens hartstikke trots op zijn, zijn we uitgegroeid tot een van de grootste makelaarskantoren van de regio's Rotterdam, Drechtsteden en Voorne-Putten. Daarnaast verkopen we in deze regio's de meeste woningen en hebben we al veel klanten ontzettend blij gemaakt en you're next!

In Rotterdam zijn wij gevestigd op een prachtlocatie in een fantastisch pand. U kunt ons vinden in het mooie Ooms Gebouw, naast het Hulstkamp gebouw aan de Maaskade, waar u op de koffie of de thee kunt en een ontspannen gesprek kunt voeren met een van onze makelaars, taxateurs of financieel adviseurs. U bent ook van harte welkom op één van onze andere vestigingen, kijk hier voor de vestiging bij u in de buurt.

 

Hopelijk tot ziens! Neem gerust contact op voor vragen.

 

Ooms Makelaars (010) 424 88 88 | (078) 614 43 33
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.