Ooms Financieel Advies

Ooms is een bekende naam in de regio Zuid-Holland-Zuid. Dat krijg je als je sinds 1927 actief bent op de woningmarkt. Ooms is nu de oudste en een van de grootste lokale aan- en verkoopmakelaars. Het bedrijfsonderdeel financieel advies is toegevoegd in 1994 vanuit de wens mensen méér te kunnen bieden dan een woning alleen. Financieren is vaak complex. De zorg daarover nemen we onze klanten graag uit handen.

Expertisegebieden

1030966_Login2.jpg

De expertisegebieden van Ooms Financieel Adviseurs zijn hypotheekadvies, financieel advies en verzekeringsadvies. We hebben daarvoor 7 SEH-erkende hypotheekadviseurs in huis, waarvan drie EHP-erkende hypothecaire planners. Daarnaast zijn er drie gecertificeerd financieel planners. 

Onafhankelijk maar wel voordeel

Belangrijk voor u om te weten is dat zaken als administratie en persoonlijke financiële informatie strict gescheiden gehouden wordt van Ooms Makelaars. Dit valt onder de ondernemingscode en ons integriteitsbeleid.

Dat neemt echter niet weg dat de samenwerking en het snelle schakelen tussen Ooms Financieel Adviseurs en Ooms Makelaars flinke voordelen heeft voor u als klant:

  •  
U profiteert van combinatietarieven (gemiddeld zo’n 25 procent lager)               
  •  
U heeft snelle offertes binnen als u uw huis aankoopt via Ooms

 

Alles onder 1 dak, voor uw gemak!

De website

Bezoek onze website en lees informatie, antwoorden op veel gestelde vragen en beoordelingen!

Ooms Makelaars (010) 424 88 88 | (078) 614 43 33
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.