Huis aankopen

Huis kopen voor een betere prijs

Aankopen
Aankopen

U ziet een huis of appartement en u weet meteen: dit is het, dit huis, dit appartement, deze woning wil ik. Liefde op het eerste gezicht. Maar liefde maakt blind en dat is bij de grootste financiële beslissing van uw leven minder handig.

Scherper onderhandelen

Met uw eigen Ooms-aankoopmakelaar gaan onderhandelingen scherper. Die wéét welke prijs realistisch is en wat gangbaar is op de markt. Die voelt feilloos aan wat de onderhandelingsmarge is. Uw aankoopmakelaar laat u weten waar u op moet letten en in welke gevallen een technisch onderzoek verstandig is. Zo bespaart u vaak duizenden of zelfs tienduizenden euro’s. 

Bestaande bouw én nieuwbouw

Nieuwbouw aanbod
Nieuwbouw aanbod

Ooms staat bekend om zijn grote aanbod bestaande woningen. Maar wist u dat u ook voor nieuwbouwwoningen bij Ooms aan het juiste adres bent? We zijn betrokken bij veel van de huidige én toekomstige nieuwbouwprojecten in onze regio’s en onderhouden goede relaties met de projectontwikkelaars. Dat betekent dat u zich via ons snel en gemakkelijk inschrijft voor een nieuwbouwwoning of -appartement. 

 

 

Wat kost een aankoopmakelaar?

Kostenindicatie
Kostenindicatie

Hoeveel aankoopbegeleiding kost, hangt af van wat u ons laat doen. We geven u graag vrijblijvend een indicatie van de kosten als u even contact opneemt. 

Huis of appartement kopen in Zuid-Holland-Zuid

 

 

 

Ooms Makelaars heeft koopwoningen in de volgende regio's in Zuid-Holland:

Ooms Makelaars (010) 424 88 88 | (078) 614 43 33
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.