Rotterdam (010) 424 88 88 Dordrecht (078) 614 43 33 Partner in Dynamis

DTN ISAE 3402 type I gecertificeerd

Dynamis Taxaties Nederland heeft het ISAE 3402 type I traject met succes afgerond. De accountants van Equity Accountants hebben de opgestelde kwaliteitsmaatregelen en de werking daarvan getoetst en hebben vandaag het ISAE 3402 type I rapport uitgereikt aan Dynamis Taxaties Nederland.

Lees meer

Bestaand logistiek vastgoed voldoet niet aan vraag

In 2015 is het opnamevolume van logistiek vastgoed met 51% gestegen ten opzichte van vorig jaar. Mede door deze stevige groei is het beschikbare aanbod gedaald met 23%. Dit blijkt uit de derde editie van het rapport ‘Sprekende Cijfers Marktscan Logistiek 2016’ van Dynamis Vastgoedconsultants en Makelaars die vandaag verschijnt. Deze rapportage is een aanvulling op de reeds verschenen rapportage Sprekende Cijfers Bedrijfsruimtemarkten.

Lees meer

Hogere marktvraag door e-commerceOpnamestijging juist buiten de vier grote steden

In het afgelopen jaar is het opnamevolume met 18% gestegen ten opzichte van vorig jaar. De stijging wordt voornamelijk verklaard door een hoog aantal opnames binnen de logistieke sector en door uitbreidingen van bestaande ondernemingen. Mede door de relatief hoge effectieve opname is het aanbod gedaald met 13%. Dit blijkt uit de tiende editie van het rapport ‘Sprekende Cijfers Bedrijfsruimtemarkten’ van Dynamis Vastgoedconsultants en Makelaars die vandaag verschijnt.

Lees meer

Sprekende Cijfers Kantorenmarkten 2016Thema 'Ondanks hoge leegstand toch ruimte voor nieuwbouw?'

Donderdag 4 februari jl. is tijdens het veertiende Sprekende Cijfers Symposium op het ss Rotterdam het jaarrapport Sprekende Cijfers Kantorenmarkten 2016 gepresenteerd. Deze jaarlijkse rapportage van Dynamis is nauwkeurig samengesteld door het team van researchers binnen Dynamis en haar partners. 

Lees meer

Dynamis: In 111 gemeenten structureel overaanbod aan winkels

4393_Dynamis_infographic_SCW_2016_DUO_v2.jpg

Het is een bewogen jaar geweest met veel faillissementen van grote, bekende en van oudsher traditionele winkelketens van onder andere V&D, Macintosh, USG, McGregor en Mitra. Deze faillissementen hebben ertoe geleid dat het beschikbare aanbod van winkelruimte in de kernwinkelgebieden fors is gestegen naar 210.150 m², dit betekent een stijging ten aanzien van vorig jaar van 9%. Opvallend is dat in de vier grote steden het beschikbare winkelaanbod juist aanzienlijk is gedaald met 15%, ten opzichte van een stijging in de twintig andere onderzochte regio’s van 13%. Dit blijkt uit het zojuist gepubliceerde rapport Sprekende Cijfers Winkelmarkten 2016 van Dynamis Makelaars, Vastgoedconsultants en Taxateurs.

Lees meer

Spraakmakende Transacties september 2016Spraakmakende Transacties september 2016

Manon Veldkamp
4468_Pantheon-2-te-Enschede-Snelder-Zijlstra.jpg

De meest in het oog springende transacties van de Dynamis partners worden maandelijks verzameld in de nieuwsbrief Spraakmakende Transacties.

 

Lees meer

Blog: Zelfs op de EXPO blijft regionale & lokale kennis gewoon essentieel in vastgoed

Manon Veldkamp
4498_0000562_expo-real-2016_400.jpeg

Dynamis, ook voor de landelijke opdrachten
Vorige week hebben Dynamis en een aantal partners genoten van de EXPO in München. Daar was overigens allerlei reden voor want, ondanks de vele onzekerheden, zien velen de toekomst op dit moment zonniger in. In verband met onze recente successen aangaande het uitvoeren van opdrachten voor landelijke opdrachtgevers was Dynamis met een verdubbelde afvaardiging aanwezig in vergelijking met vorig jaar.  In een goede atmosfeer werd op een inhoudelijke, maar ook gezellige manier met elkaar over alle kansen, maar ook problemen en risico’s in het vastgoed gesproken.

Lees meer

Blog: Zijn vastgoedmakelaars/taxateurs duurzaam?

Manon Veldkamp
4481_DTN-Voorkant.png

Deze vraag heb ik mijzelf voorheen met enige regelmaat gesteld. Wellicht was ik een beetje gekleurd omdat ik werkzaam was bij een bedrijf waar passie voor duurzaamheid bij iedereen in de genen zat. Nu ik bij Dynamis werkzaam ben kan ik een objectiever oordeel geven.

Lees meer

Olof Palmestraat 10 te DelftTransactie kantoorruimte

4480_Olof-Palmestraat.jpg

Prime Vision B.V. huurt in totaal ruim 2.000 m² kantoor-/ en opslagruimte gelegen op de begane grond, 1e en 2e verdieping, alsmede 55 parkeerplaatsen op het eigen parkeerterrein en zal zich op (korte) termijn huisvesten in dit representatieve kantoorgebouw.

Lees meer

Orfeoschouw 26-30 te ZoetermeerTransactie kantoorruimte

4448_DSC_4335_new.JPG

Kind- en jeugdpraktijk Den Haag B.V. heeft onlangs de huurovereenkomst getekend voor de huur van het kantoorgebouw gelegen aan de Orfeoschouw 26-30 te Zoetermeer. Dit object, onderdeel uitmakend van het moderne stadscentrum, bestaat uit totaal ca. 800 m² commerciële ruimte verdeeld over drie etages.

Lees meer

Spraakmakende TransactiesSeptember 2016

4374_shutterstock_361708046_new-breed.jpg

De meest in het oog springende transacties van de Dynamis partners worden maandelijks verzameld in de nieuwsbrief 'Spraakmakende Transacties'.

De nieuwsbrief 'Spraakmakende Transacties' is bedoeld voor eenieder die interesse heeft in de zakelijke onroerendgoed markt. Bekijk hier de 'Spraakmakende Transacties' van september 2016.

Lees meer

Winkelmarkt Hillegersberg trekt aan!

Bergse Dorpsstraat 36B te Rotterdam
Bergse Dorpsstraat 36B te Rotterdam

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. ‘Partner in Dynamis’ heeft een drietal transacties tot stand gebracht in het winkelgebied Hillegersberg-Rotterdam, wat zich kenmerkt door een gemêleerd aanbod van hoogwaardige (landelijke) winkelformules en lokale ondernemers.

Lees verder

Lees meer

Plompertstraat te RotterdamMultifunctionele bedrijfsunits

4455_Bouw-gestart.jpg

In Rotterdam, gelegen aan de rand van haven en bedrijfsterrein Waalhaven, ontwikkelt Merwestraak Projecten B.V. een nieuw bedrijfsverzamelgebouw aan de Plompertstraat. 

Lees meer

Oude Veer 15-21 te PapendrechtTransactie winkelruimte met woning

4358_Oude-Veer-15-21-te-Papendrecht.jpg

Riske Onroerend Goed B.V. is de nieuwe eigenaar van het voormalige Bakker Slaapcomfort. De winkelruimte zal in gebruik worden genomen als herenkledingwinkel.

Het betreft ca. 270 m² winkel-/verkoopruimte gelegen op de begane grond, ca. 220 m² winkel-/ verkoopruimte op de 1e verdieping, alsmede ca. 32 m² opslagruimte op de begane grond.

Het woonoppervlak van de bedrijfswoning betreft ca. 119 m².

Lees meer

Bergse Dorpsstraat 86 te RotterdamAanbod winkels

4338_DSC02186_new.JPG

Uitstekend gelegen winkel-/kantoor-/praktijkruimte met een 9 meter front in het winkelgebied van Rotterdam-Hillegersberg. Het betreft ca. 255 m2 gelegen op de begane grond en 1e verdieping.

Lees meer

Westblaak 87 te RotterdamTransactie winkelruimte

4315_DSC03400_new.JPG

Sugo huurt per 1 augustus 2016 ca. 170 m2 horecaruimte aan de Westblaak in het centrum van Rotterdam.

Sugo is eind 2014 aan de Aert van Nesstraat gestart en breidde niet veel later uit naar Amsterdam. ‘Met een passie voor de Mediterrane keuken bereiden zij pure gerechten met liefde én geweldige kwaliteit producten’, aldus Sugo.

Pizza al taglio wordt gezien als de moderne variant van de pizza en is dé quick bite van Rome.

De opening van hun inmiddels 3e vestiging staat gepland voor oktober dit jaar.

Lees meer

Schiedamse Vest 154 te RotterdamTransactie kantoorruimte

4357_Schiedamse-Vest-154.jpg

Withvest B.V. heeft onder begeleiding van Keadyn B.V. onlangs het kantoorgebouw gekocht gelegen aan de Schiedamse Vest 154 te Rotterdam. Dit object, gelegen in het Witte de With kwartier, bestaat uit totaal ca. 2.297 m² kantoorruimte. De parkeerplaatsen gelegen op het buitengelegen parkeerterrein behoren eveneens bij het gekochte.

Keadyn is een Angel VC investeerder uit Rotterdam, die zich richt op het supporten van snelgroeiende tech startups. Keadyn zorgt hierbij voor het perfecte klimaat om haar participaties te laten accelereren. De oprichters van Keadyn zijn ervaren ondernemers met kennis op het gebied van onder andere investeringen, strategie-ontwikkeling, business development, groeiversnelling en exit-strategieën. Keadyn lanceert op deze locatie een nieuw coworking concept om deze startup tech community nog beter te kunnen ondersteunen.

Lees meer

Max Euwelaan 27 te RotterdamTransactie kantoorruimte

4354_Max-Euwelaan-27.jpg

De Bataafsche Teeken Maatschappij heeft een vernieuwde huurovereenkomst getekend voor de huur van ca. 500 m2 kantoorruimte, gelegen aan de Max Euwelaan 27 te Rotterdam. 

Lees meer

Oostdijk 25 te RotterdamTransactie bedrijfsruimte

4348_Oostdijk-blanco.jpg

NMC Special Products B.V. heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor de huur van de Oostdijk 25 te Rotterdam. NMC is een internationaal opererend bedrijf met vestigingen in Nederland en Kroatië. Het bedrijf bouwt casco megajachten, secties van zeeschepen en constructies ten behoeve van scheepsbouw, offshore e.d.

Het betreft ca. 4.450 m2 bedrijfsruimte, ca. 450 m2 kantine/was- en kleedgelegenheid en kantoorruimte, gelegen op een perceel ter grootte van ca. 10.055 m2, alsmede het aan de Oostzijde aangrenzende terrein ter grootte van ca. 2.895 m2.

Lees meer

Mariniersweg 39-41 te RotterdamAanbod winkels

4327_DSC02797_new.JPG

Commerciële ruimte gelegen in de Stadsdriehoek in hartje centrum Rotterdam, nabij de Binnenrotte (marktplein) waar de Rotterdamse weekmarkt wordt gehouden, de overdekte Markthal en naast de openbare bibliotheek. Tevens is het kernwinkelgebied Meent, Koopgoot, Lijnbaan en Coolsingel waar zowel landelijke ketens als lokale ondernemers gevestigd zijn, op loopafstand.

Lees meer

Nikkelstraat 39 te RotterdamTransactie bedrijfsruimte

4314_trampoline.jpg

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. (partner in Dynamis) bracht namens verhuurder 'Henley360' een transactie tot stand op 'Groothandelscentrum Alexander',  gelegen aan de Nikkelstraat in Rotterdam.

Wij wensen Free Style Motion veel succes met hun nieuwe vestiging.

Lees meer

Overschieseweg 200-300 SchiedamAanbod kantoorruimte

4297_IMG_2165.JPG

Representatieve kantoorruimte gelegen in kantoorgebouwen 'Schieburg' en 'Schiehove'.

Lees meer
© 2016 Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. | Contact | Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement & Cookie beleid
Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. (010) 424 88 88 / (078) 614 43 33 | (078) 614 43 33
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.