Rotterdam (010) 424 88 88 Dordrecht (078) 614 43 33 Partner in Dynamis

DTN ISAE 3402 type I gecertificeerd

Dynamis Taxaties Nederland heeft het ISAE 3402 type I traject met succes afgerond. De accountants van Equity Accountants hebben de opgestelde kwaliteitsmaatregelen en de werking daarvan getoetst en hebben vandaag het ISAE 3402 type I rapport uitgereikt aan Dynamis Taxaties Nederland.

Lees meer

Bestaand logistiek vastgoed voldoet niet aan vraag

In 2015 is het opnamevolume van logistiek vastgoed met 51% gestegen ten opzichte van vorig jaar. Mede door deze stevige groei is het beschikbare aanbod gedaald met 23%. Dit blijkt uit de derde editie van het rapport ‘Sprekende Cijfers Marktscan Logistiek 2016’ van Dynamis Vastgoedconsultants en Makelaars die vandaag verschijnt. Deze rapportage is een aanvulling op de reeds verschenen rapportage Sprekende Cijfers Bedrijfsruimtemarkten.

Lees meer

Hogere marktvraag door e-commerceOpnamestijging juist buiten de vier grote steden

In het afgelopen jaar is het opnamevolume met 18% gestegen ten opzichte van vorig jaar. De stijging wordt voornamelijk verklaard door een hoog aantal opnames binnen de logistieke sector en door uitbreidingen van bestaande ondernemingen. Mede door de relatief hoge effectieve opname is het aanbod gedaald met 13%. Dit blijkt uit de tiende editie van het rapport ‘Sprekende Cijfers Bedrijfsruimtemarkten’ van Dynamis Vastgoedconsultants en Makelaars die vandaag verschijnt.

Lees meer

Sprekende Cijfers Kantorenmarkten 2016Thema 'Ondanks hoge leegstand toch ruimte voor nieuwbouw?'

Donderdag 4 februari jl. is tijdens het veertiende Sprekende Cijfers Symposium op het ss Rotterdam het jaarrapport Sprekende Cijfers Kantorenmarkten 2016 gepresenteerd. Deze jaarlijkse rapportage van Dynamis is nauwkeurig samengesteld door het team van researchers binnen Dynamis en haar partners. 

Lees meer

Winkelmarkt Hillegersberg trekt aan!Transacties winkelruimte

Bergse Dorpsstraat 36B te Rotterdam
Bergse Dorpsstraat 36B te Rotterdam

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. ‘Partner in Dynamis’ heeft een drietal transacties tot stand gebracht in het winkelgebied Hillegersberg-Rotterdam, wat zich kenmerkt door een gemêleerd aanbod van hoogwaardige (landelijke) winkelformules en lokale ondernemers.

Lees verder

Lees meer

Happy Italy breidt uit!Transactie horecaruimte

4385_Station-Bergweg-smal-en-breed.jpg

Ooms makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. ‘Partner in Dynamis’ heeft een transactie tot stand gebracht in het voormalige station Rotterdam Bergweg in Noord. 

Lees verder

Lees meer

Schiedamse Vest 154 te RotterdamTransactie kantoorruimte

4357_Schiedamse-Vest-154.jpg

Withvest B.V. heeft onder begeleiding van Keadyn B.V. onlangs het kantoorgebouw gekocht gelegen aan de Schiedamse Vest 154 te Rotterdam. Dit object, gelegen in het Witte de With kwartier, bestaat uit totaal ca. 2.297 m² kantoorruimte. De parkeerplaatsen gelegen op het buitengelegen parkeerterrein behoren eveneens bij het gekochte.

Keadyn is een Angel VC investeerder uit Rotterdam, die zich richt op het supporten van snelgroeiende tech startups. Keadyn zorgt hierbij voor het perfecte klimaat om haar participaties te laten accelereren. De oprichters van Keadyn zijn ervaren ondernemers met kennis op het gebied van onder andere investeringen, strategie-ontwikkeling, business development, groeiversnelling en exit-strategieën. Keadyn lanceert op deze locatie een nieuw coworking concept om deze startup tech community nog beter te kunnen ondersteunen.

Lees meer

Max Euwelaan 27 te RotterdamTransactie kantoorruimte

4354_Max-Euwelaan-27.jpg

De Bataafsche Teeken Maatschappij heeft een vernieuwde huurovereenkomst getekend voor de huur van ca. 500 m2 kantoorruimte, gelegen aan de Max Euwelaan 27 te Rotterdam. 

Lees meer

Oostdijk 25 te RotterdamTransactie bedrijfsruimte

4348_Oostdijk-blanco.jpg

NMC Special Products B.V. heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor de huur van de Oostdijk 25 te Rotterdam. NMC is een internationaal opererend bedrijf met vestigingen in Nederland en Kroatië. Het bedrijf bouwt casco megajachten, secties van zeeschepen en constructies ten behoeve van scheepsbouw, offshore e.d.

Het betreft ca. 4.450 m2 bedrijfsruimte, ca. 450 m2 kantine/was- en kleedgelegenheid en kantoorruimte, gelegen op een perceel ter grootte van ca. 10.055 m2, alsmede het aan de Oostzijde aangrenzende terrein ter grootte van ca. 2.895 m2.

Lees meer

Mariniersweg 39-41 te RotterdamAanbod winkels

4327_DSC02797_new.JPG

Commerciële ruimte gelegen in de Stadsdriehoek in hartje centrum Rotterdam, nabij de Binnenrotte (marktplein) waar de Rotterdamse weekmarkt wordt gehouden, de overdekte Markthal en naast de openbare bibliotheek. Tevens is het kernwinkelgebied Meent, Koopgoot, Lijnbaan en Coolsingel waar zowel landelijke ketens als lokale ondernemers gevestigd zijn, op loopafstand.

Lees meer

Nikkelstraat 39 te RotterdamTransactie bedrijfsruimte

4314_trampoline.jpg

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. (partner in Dynamis) bracht namens verhuurder 'Henley360' een transactie tot stand op 'Groothandelscentrum Alexander',  gelegen aan de Nikkelstraat in Rotterdam.

Wij wensen Free Style Motion veel succes met hun nieuwe vestiging.

Lees meer

Overschieseweg 200-300 SchiedamAanbod kantoorruimte

4297_IMG_2165.JPG

Representatieve kantoorruimte gelegen in kantoorgebouwen 'Schieburg' en 'Schiehove'.

Lees meer

Spraakmakende TransactiesSeptember 2016

4374_shutterstock_361708046_new-breed.jpg

De meest in het oog springende transacties van de Dynamis partners worden maandelijks verzameld in de nieuwsbrief 'Spraakmakende Transacties'.

De nieuwsbrief 'Spraakmakende Transacties' is bedoeld voor eenieder die interesse heeft in de zakelijke onroerendgoed markt. Bekijk hier de 'Spraakmakende Transacties' van september 2016.

Lees meer

Oude Veer 15-21 te PapendrechtTransactie winkelruimte met woning

4358_Oude-Veer-15-21-te-Papendrecht.jpg

Riske Onroerend Goed B.V. is de nieuwe eigenaar van het voormalige Bakker Slaapcomfort. De winkelruimte zal in gebruik worden genomen als herenkledingwinkel.

Het betreft ca. 270 m² winkel-/verkoopruimte gelegen op de begane grond, ca. 220 m² winkel-/ verkoopruimte op de 1e verdieping, alsmede ca. 32 m² opslagruimte op de begane grond.

Het woonoppervlak van de bedrijfswoning betreft ca. 119 m².

Lees meer

Bergse Dorpsstraat 86 te RotterdamAanbod winkels

4338_DSC02186_new.JPG

Uitstekend gelegen winkel-/kantoor-/praktijkruimte met een 9 meter front in het winkelgebied van Rotterdam-Hillegersberg. Het betreft ca. 255 m2 gelegen op de begane grond en 1e verdieping.

Lees meer

Escudostraat 8-36 te BarendrechtAanbod winkels

4339_Escudostraat-8-36-small.jpg

Representatieve winkel-/showroomruimte in bedrijfsverzamelgebouw, gelegen op bedrijventerrein Cornelisland, recht tegenover woonboulevard Cornisland.

Het betreft ca. 225 m2 winkel-/showroomruimte gelegen op de begane grond. 

Lees meer

Dynamis: Brexit biedt kansen voor de Nederlandse kantorenmarkt

Frank Verwoerd
4222_Infographic-SCK-medio-2016-DUO.jpg

De afgelopen tijd is veel geschreven over de Brexit en de mogelijke gevolgen voor de Nederlandse  markt. De Brexit heeft een grote economische impact op het Verenigd Koninkrijk, maar ook op Nederland als belangrijke handelspartner van de Britten. Het negatieve effect dat in het Verenigd Koninkrijk optreedt wordt deels veroorzaakt doordat bedrijven de onzekerheid rondom de uittreding niet willen afwachten. De onzekere toekomst rondom handelsverdragen,  migratiebeleid, regulering en de algemene economische ontwikkeling zorgen ervoor dat het Verenigd Koninkrijk te maken krijgt met vertrekkende huurders en teruglopende investeringsvolumes binnen de vastgoedsector. Dit blijkt geen bangmakerij en wordt reeds aangetoond doordat de handel van de eerste drie Britse vastgoedfondsen is opgeschort. Ondanks dat de Brexit voor Nederland ook grote financiële negatieve gevolgen zal hebben en haar uitwerking zal hebben op het (logistieke) bedrijfsmatige vastgoed, biedt het wel kansen voor de kantorenmarkt. Dit blijkt uit de rapportage Sprekende Cijfers Kantorenmarkten medio 2016 van Dynamis Makelaars, Vastgoedconsultants en Taxateurs.

 

Lees meer

Oude Binnenweg 55 te RotterdamTransactie winkelruimte

4175_Oude-Binnenweg-55-verhuurd.jpg

Scotch & Soda, een populair internationaal modelabel met hoofdkantoren in Amsterdam en Hoofddorp, opent binnenkort een nieuwe winkel in het centrum van Rotterdam, in de voormalige vestiging van Sissyboy. 

Lees meer

Goos horeca vestigt zich in R'damTransactie bedrijfsruimte

4168__MG_4004.JPG

Goos Horeca vestigt zich per heden in Rotterdam. Onlangs heeft men het voormalige pand van Engelen keukens aan de Industrieweg 1 in Rotterdam verworven. 

Lees meer

Keurmeesterstraat 2 te RidderkerkTransactie kantoorruimte

4147_Keurmeesterstraat-2-4-Ridderkerk.jpg

Graficom Solutions B.V. heeft onlangs het kantoorgebouw gekocht gelegen aan de Keurmeesterstraat 2 te Ridderkerk. 

Lees meer

Stationsweg 39 te DordrechtTransactie kantoorruimte

4135_Spraakmakende-transactie-mei-2016.jpg

Het voormalige Luzac College is onlangs verkocht ten behoeve van een belegging. Het betreft ca. 756 m2 kantoorruimte verdeeld over vier verdiepingen.

Lees meer

Dynamis blijft topspeler in rankings

4049_Top-10-kleine-transacties-2016.png

Net als voorgaande jaren is Dynamis opnieuw geëindigd in de top 4 van beste makelaars bedrijfsmatig onroerend goed. Dit blijkt uit de jaarlijkse rankings van PropertyNL en Vastgoedmarkt.

Lees meer
© 2016 Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. | Contact | Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement & Cookie beleid
Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. (010) 424 88 88 / (078) 614 43 33 | (078) 614 43 33
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.