Rotterdam (010) 424 88 88 Dordrecht (078) 614 43 33 Partner in Dynamis

DTN ISAE 3402 type I gecertificeerd

Dynamis Taxaties Nederland heeft het ISAE 3402 type I traject met succes afgerond. De accountants van Equity Accountants hebben de opgestelde kwaliteitsmaatregelen en de werking daarvan getoetst en hebben vandaag het ISAE 3402 type I rapport uitgereikt aan Dynamis Taxaties Nederland.

Lees meer

Bestaand logistiek vastgoed voldoet niet aan vraag

In 2015 is het opnamevolume van logistiek vastgoed met 51% gestegen ten opzichte van vorig jaar. Mede door deze stevige groei is het beschikbare aanbod gedaald met 23%. Dit blijkt uit de derde editie van het rapport ‘Sprekende Cijfers Marktscan Logistiek 2016’ van Dynamis Vastgoedconsultants en Makelaars die vandaag verschijnt. Deze rapportage is een aanvulling op de reeds verschenen rapportage Sprekende Cijfers Bedrijfsruimtemarkten.

Lees meer

Hogere marktvraag door e-commerceOpnamestijging juist buiten de vier grote steden

In het afgelopen jaar is het opnamevolume met 18% gestegen ten opzichte van vorig jaar. De stijging wordt voornamelijk verklaard door een hoog aantal opnames binnen de logistieke sector en door uitbreidingen van bestaande ondernemingen. Mede door de relatief hoge effectieve opname is het aanbod gedaald met 13%. Dit blijkt uit de tiende editie van het rapport ‘Sprekende Cijfers Bedrijfsruimtemarkten’ van Dynamis Vastgoedconsultants en Makelaars die vandaag verschijnt.

Lees meer

Sprekende Cijfers Kantorenmarkten 2016Thema 'Ondanks hoge leegstand toch ruimte voor nieuwbouw?'

Donderdag 4 februari jl. is tijdens het veertiende Sprekende Cijfers Symposium op het ss Rotterdam het jaarrapport Sprekende Cijfers Kantorenmarkten 2016 gepresenteerd. Deze jaarlijkse rapportage van Dynamis is nauwkeurig samengesteld door het team van researchers binnen Dynamis en haar partners. 

Lees meer

Bosporusstraat 32-50 te RotterdamTransactie bedrijfsruimte

4665_Verhuurd-Netherlands-Maasvlakte-Bird-03-1.jpg

LT foods heeft ca. 12.000 m2 gehuurd op de Maasvlakte te Rotterdam. Hiermee is het distributiecomplex volledig verhuurd.

Lees meer

Spraakmakende TransactiesNovember 2016

4374_shutterstock_361708046_new-breed.jpg

De meest in het oog springende transacties van de Dynamis partners worden maandelijks verzameld in de nieuwsbrief 'Spraakmakende Transacties'.

De nieuwsbrief 'Spraakmakende Transacties' is bedoeld voor eenieder die interesse heeft in de zakelijke onroerendgoed markt. Bekijk hier de 'Spraakmakende Transacties' van november 2016.

Lees meer

Dynamis partner mocht IHC Hytech bijstaan bij de verkoop van hun panden

Manon Veldkamp
foto Bliek
foto Bliek
foto Elftweg
foto Elftweg

Van der Sande VanOpstal bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, mocht IHC Hytech bijstaan bij de verkoop van een aantal van hun panden.

Lees meer

Dynamis groeit verder! Dynamis partner Lamberink opent nieuwe vestiging in Groningen

Manon Veldkamp
4565_foto-lamberink.png

Lamberink Bedrijfsmakelaars, nu ook gevestigd in Groningen. Na 10 jaar Lamberink Woningmakelaars aan de Westerkade in Groningen heeft nu ook Lamberink Bedrijfsmakelaars een eigen vestiging in Stad geopend.

Lees meer

Blog: Zelfs op de EXPO blijft regionale & lokale kennis gewoon essentieel in vastgoed

Manon Veldkamp
4498_0000562_expo-real-2016_400.jpeg

Dynamis, ook voor de landelijke opdrachten
Vorige week hebben Dynamis en een aantal partners genoten van de EXPO in München. Daar was overigens allerlei reden voor want, ondanks de vele onzekerheden, zien velen de toekomst op dit moment zonniger in. In verband met onze recente successen aangaande het uitvoeren van opdrachten voor landelijke opdrachtgevers was Dynamis met een verdubbelde afvaardiging aanwezig in vergelijking met vorig jaar.  In een goede atmosfeer werd op een inhoudelijke, maar ook gezellige manier met elkaar over alle kansen, maar ook problemen en risico’s in het vastgoed gesproken.

Lees meer

Blog: Zijn vastgoedmakelaars/taxateurs duurzaam?

Manon Veldkamp
4481_DTN-Voorkant.png

Deze vraag heb ik mijzelf voorheen met enige regelmaat gesteld. Wellicht was ik een beetje gekleurd omdat ik werkzaam was bij een bedrijf waar passie voor duurzaamheid bij iedereen in de genen zat. Nu ik bij Dynamis werkzaam ben kan ik een objectiever oordeel geven.

Lees meer

Orfeoschouw 26-30 te ZoetermeerTransactie kantoorruimte

4448_DSC_4335_new.JPG

Kind- en jeugdpraktijk Den Haag B.V. heeft onlangs de huurovereenkomst getekend voor de huur van het kantoorgebouw gelegen aan de Orfeoschouw 26-30 te Zoetermeer. Dit object, onderdeel uitmakend van het moderne stadscentrum, bestaat uit totaal ca. 800 m² commerciële ruimte verdeeld over drie etages.

Lees meer

Plompertstraat te RotterdamFase 1 geheel verkocht

Jeroen van der Meer
4682_IMG_3294.JPG
4681_IMG_3293.JPG
4680_IMG_3292.JPG

Fase 1 van nieuwbouwproject Bedrijfsverzamelgebouw Waalhaven aan de Rotterdamse Plompertstraat is geheel verkocht. De verkoop heeft betrekking op vier bedrijfsunits met bijbehorende kantoorruimten.

Lees meer

Essebaan 71 te Capelle a/d IJsselTransactie kantoorruimte

4560_Essebaan-71.jpg

Baas B.V. heeft onlangs een huurovereenkomst getekend voor de huur van het moderne kantoorgebouw gelegen aan de Essebaan 71 te Capelle aan den IJssel. Het object heeft een verhuurbaar oppervlakte van ca. 2.524 m² commerciële ruimte, verdeeld over de begane grond (ca. 857 m²), tussenverdieping (ca. 53 m²), eerste verdieping (ca. 807 m²), tweede verdieping (ca. 807 m²), alsmede 62 parkeerplaatsen gelegen op eigen parkeerterrein.

Lees meer

Olof Palmestraat 10 te DelftTransactie kantoorruimte

4480_Olof-Palmestraat.jpg

Prime Vision B.V. huurt in totaal ruim 2.000 m² kantoor-/ en opslagruimte gelegen op de begane grond, 1e en 2e verdieping, alsmede 55 parkeerplaatsen op het eigen parkeerterrein en zal zich op (korte) termijn huisvesten in dit representatieve kantoorgebouw.

Lees meer

Happy Italy breidt uit!Transactie horecaruimte

4385_Station-Bergweg-smal-en-breed.jpg

Ooms makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. ‘Partner in Dynamis’ heeft een transactie tot stand gebracht in het voormalige station Rotterdam Bergweg in Noord. 

Lees verder

Lees meer

Schiedamse Vest 154 te RotterdamTransactie kantoorruimte

4357_Schiedamse-Vest-154.jpg

Withvest B.V. heeft onder begeleiding van Keadyn B.V. onlangs het kantoorgebouw gekocht gelegen aan de Schiedamse Vest 154 te Rotterdam. Dit object, gelegen in het Witte de With kwartier, bestaat uit totaal ca. 2.297 m² kantoorruimte. De parkeerplaatsen gelegen op het buitengelegen parkeerterrein behoren eveneens bij het gekochte.

Keadyn is een Angel VC investeerder uit Rotterdam, die zich richt op het supporten van snelgroeiende tech startups. Keadyn zorgt hierbij voor het perfecte klimaat om haar participaties te laten accelereren. De oprichters van Keadyn zijn ervaren ondernemers met kennis op het gebied van onder andere investeringen, strategie-ontwikkeling, business development, groeiversnelling en exit-strategieën. Keadyn lanceert op deze locatie een nieuw coworking concept om deze startup tech community nog beter te kunnen ondersteunen.

Lees meer

Max Euwelaan 27 te RotterdamTransactie kantoorruimte

4354_Max-Euwelaan-27.jpg

De Bataafsche Teeken Maatschappij heeft een vernieuwde huurovereenkomst getekend voor de huur van ca. 500 m2 kantoorruimte, gelegen aan de Max Euwelaan 27 te Rotterdam. 

Lees meer

Oostdijk 25 te RotterdamTransactie bedrijfsruimte

4348_Oostdijk-blanco.jpg

NMC Special Products B.V. heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor de huur van de Oostdijk 25 te Rotterdam. NMC is een internationaal opererend bedrijf met vestigingen in Nederland en Kroatië. Het bedrijf bouwt casco megajachten, secties van zeeschepen en constructies ten behoeve van scheepsbouw, offshore e.d.

Het betreft ca. 4.450 m2 bedrijfsruimte, ca. 450 m2 kantine/was- en kleedgelegenheid en kantoorruimte, gelegen op een perceel ter grootte van ca. 10.055 m2, alsmede het aan de Oostzijde aangrenzende terrein ter grootte van ca. 2.895 m2.

Lees meer

Mariniersweg 39-41 te RotterdamAanbod winkels

4327_DSC02797_new.JPG

Commerciële ruimte gelegen in de Stadsdriehoek in hartje centrum Rotterdam, nabij de Binnenrotte (marktplein) waar de Rotterdamse weekmarkt wordt gehouden, de overdekte Markthal en naast de openbare bibliotheek. Tevens is het kernwinkelgebied Meent, Koopgoot, Lijnbaan en Coolsingel waar zowel landelijke ketens als lokale ondernemers gevestigd zijn, op loopafstand.

Lees meer

Nikkelstraat 39 te RotterdamTransactie bedrijfsruimte

4314_trampoline.jpg

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. (partner in Dynamis) bracht namens verhuurder 'Henley360' een transactie tot stand op 'Groothandelscentrum Alexander',  gelegen aan de Nikkelstraat in Rotterdam.

Wij wensen Free Style Motion veel succes met hun nieuwe vestiging.

Lees meer

Overschieseweg 200-300 SchiedamAanbod kantoorruimte

4297_IMG_2165.JPG

Representatieve kantoorruimte gelegen in kantoorgebouwen 'Schieburg' en 'Schiehove'.

Lees meer
© 2016 Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. | Contact | Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement & Cookie beleid
Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. (010) 424 88 88 / (078) 614 43 33 | (078) 614 43 33
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.